Trevlig TACK-kväll i Rönnåsstugan

Styrelsen för Friluftsfrämjandet i Ockelbo bjöd Torsdag 29 september in till en gemytlig tackkväll. De som på olika sätt har bidragit till Rönnåsens positiva utveckling det senaste året var inbjudna till en särskild TACK-kväll i toppstugan.

På plats var sponsorer, samarbetspartners, Föreningsalliansen och andra som hjälpt till under säsongen. Det bjöds på riktigt god Ockelbo-paella och chili con carne som ordförande Christer ”Vezo” Johansson och mästermurare Sören Jonsson lagat till tidigare under dagen.

Styrelsen berättade om planerna för framtiden och hur man skall utveckla det fina friluftsområdet med finess. Målsättningen är att kunna hålla öppet i alla fall delar av helger året runt och en del andra spännande idéer som framtiden får utvisa. Håkan Alkberg, fritidsintendent på Ockelbo kommun gav sin syn på samarbetet och vad som händer i kommunen i övrigt.
Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll i den sprakande brasans sken. Alla var rörande överens, Rönnåsen - det är toppen i Ockelbo!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK